Giorgiana Corina Cristea - psiholog Bucuresti

Giorgiana Corina Cristea - psiholog Bucuresti


 

Cabinet psihoterapie si psihologie

Informatii utile psihoterapie


Sedintele de psihoterapie si evaluarile dureaza 50 de minute si se desfasoara numai cu programare prealabila.

Primele trei sedinte de psihoterapie sunt preliminare - psihoterapeutul si clientul hotarasc impreuna daca se potrivesc ca metoda/tehnica abordata/stil personal.

Psihoterapia pe care o practic - analiza tranzactionala - se incadreaza in categoria psihoterapiilor cu durata medie/lunga.

Anterior inceperii psihoterapiei propriu-zise, psihoterapeutul si clientul fac un contract psihoterapeutic in privinta obiectivelor psihoterapiei.

Psihoterapeutul pune la dispozitia clientului, in cadrul sedintei, tehnicile si metodele pentru care este format (metoda de psihoterapie propriu-zisa).

Psihoterapeutul nu poate garanta reusita/atingerea obiectivelor si numarul de sedinte pana la atingerea acestora variaza de la o persoana la alta: decizia pentru schimbare este a clientului si psihoterapeutul pune la dispozitie tehnicile necesare pentru a o facilita.

Frecventa pentru sedintele de psihoterapie este de 1/saptamana.

Daca anulati programarea cu 48 h inainte de momentul sedintei puteti cere o reprogramare.

Anularea unei programari cu mai putin de 48 h atrage dupa sine revenirea la urmatoarea sedinta cu plata sedintei neefectuate/neanuntate. Este o prevedere importanta care ajuta la mentinerea sigurantei in spatiul psihoterapeutic (pentru client prin pastrarea orei si zilei programate, cu plata sedintei) si consolidarea relatiei psihoterapeutice - evitarea amanarilor/motivelor de intrerupere care decurg direct din procesul psihoterapeutic.

Daca clientul intarzie la programare, sedinta va avea o durata egala cu timpul ramas.

Daca intarzierea va avea loc din cauza psihoterapeutului, sedinta va dura atat cat a fost stabilit initial.

Pe durata sedintei va rugam sa aveti telefoanele mobile inchise.

Prezenta unei terte persoane (sot, sotie, prieteni, etc) in timpul sedintei individuale este permisa numai cu acordul psihologului.

 

Giorgiana Cristea

Psihoterapeut

 

Contact

Telefon: 0721338153

E-mail: psiholog.cristea@yahoo.com sau office@psihologos.ro

Adresa: Str. Schitu Magureanu 27-33 sc B et 1 ap 55, interfon 55, sect 1 Bucuresti intrare prin str. Grigore Cobalcescu, vis-a-vis Hotel Trianon