Giorgiana Corina Cristea - psiholog Bucuresti

Giorgiana Corina Cristea - psiholog Bucuresti


 

Cabinet psihoterapie si psihologie

Prezentare

Sunt Giorgiana Cristea si in aceasta pagina voi prezenta activitatea mea profesionala dintr-o alta perspectiva, dincolo de un CV, de date, de cursuri samd.

Imi place ceea ce fac si ma consider o norocoasa.

Dupa mai mult de 10 ani de cand am absolvit Universitatea am gasit drumul in multitudinea de abordari psihologice.

Lucrez ca psiholog in Bucuresti si intre timp am devenit psihoterapeut. In metoda de psihoterapie folosita - Analiza Tranzactionala - am gasit in primul rand oamenii, integritatea profesionala si calitatea pe care am cautat-o. 

Am regasit in teoria AT - ului cate un pic din Freud si Jung pe care ii citeam in adolescenta si mai recentele lecturi din Yalom, care ma inspira mult in munca mea.

Un cadru teoretic coerent si o flexibilitate suficienta pentru a fi creativ in cabinetul de psihoterapie - acestea sunt cateva dintre beneficiile AT-ului pentru mine.

Vorbind despre oameni, psihoterapia mi-a oferit privilegiul de a fi ascultata cu caldura si empatie pe de o parte si pe de alta parte de a da inapoi ceea ce am invatat pasind alaturi de clientii mei intr-un univers fascinant - lumea interioara.

Invat zilnic sa las lucrurile sa se dezvolte in ritmul lor atunci cand este cazul, sa analizez, sa descopar, sa ascult, sa tac, sa imi recunosc greselile, in cateva cuvinte: sa ma dezvolt.

Imi place sa invat si sa dau mai departe ceea ce stiu.

Cu pasiune, cu incredere, cu respect, cu implicare.

Pentru ca eu sunt un om si tu esti un om.

Dincolo de CV si mai mult decat atat.

Contact

Telefon: 0721338153

E-mail: psiholog.cristea@yahoo.com sau office@psihologos.ro

Adresa: Str. Schitu Magureanu 27-33 sc B et 1 ap 55, interfon 55, sect 1 Bucuresti intrare prin str. Grigore Cobalcescu, vis-a-vis Hotel Trianon